Ska försöka gö bra inlägg snart

Tjena, eftersom de har kommit lite fort o plötsligt att jag har börjat blogga igen så har jag inte alla hunnit med planeringen för bloggen. Inga tidsinställa och läsvärda inlägg som ploppar upp lite då o då. Men till helgen när alla stora arbeten i skolan är över ska jag försöka sätta mig ner och förhoppningsvis är skrivfingrarna igång då också ;) 

Dagen har vart ganska chill, gillar Måndagar i skolan. Vi slutar ganska sent men de är sköna lektioner som går snabbt, och sen kommer mammi och hämtar mig varenda måndag så de blir inte nå väntan på skolbussen hem heller. Har ridigt finfina Bob idag iaf, och ni som inte kommer ihåg är de alltså Obbia jag snackar om när jag skriver Bob. 

Red i 45 min. Har kommit upp i 3 min trav nu och resten skritt. I like it ;) 
Hon känns bara fräschare och fräschare ju mer hon får arbeta, trampar på bra med bena igen och allt verkar vara på top med henne nu! Längtar tills nästa år när vi äntligen kommer ut på tävlingsbanorna igen. 

Jag har även en STOR grej på g nu som kommer förmodligen avslöjas här nästa vecka. På ons elr tors. Ledtråd: inom ridsporten.  Nu beger jag mig till stan för att hämta pappa från fotbollsmatch! Kram och godnatt <3